Aşa e şi la Bucureşti, cu low-cost-ul zboară doar culegătorii de căpşuni şi turiştii de week-end doar cu bagaj de mână. Pentru că low-cost-ul nu garantează transferul, dacă pierzi al doilea zbor rămâi acolo şi nici nu primeşti banii înapoi, plus că e posibil să trebuiască să aştepţi să îţi iasă bagajul, ca după aia să îl dai din nou. Pe când Lufthansa, Turkish Airlines, Alitalia, LOT îţi dau un singur bilet şi îţi mută ei bagajul dintr-un avion în altul. Iar dacă un avion întârzie, al doilea te aşteaptă sau eşti redirecţionat spre alt avion.
Am zburat o dată cu WizzAir (mă rog, de două ori, dar a fost aceeaşi călătorie)... fiind avion de Italia s-a lăsat cu înghesuiala la urcare şi coborâre (eu am coborât ultimul... şi în autobuzul de la aeroport am fost tot ultimul, deci am scăpat primul

) ), cu aplauze la aterizare şi cu călători care nu voiau să îşi închidă telefoanele de fiţe la decolare. Dar la nici 90 lei Bucureşti - Bergamo - Praga nu am avut de ce să mă plâng. Timpul între avioane era măricel, aşa că nu am avut probleme.
Personalul de bord a fost excelent, dar oricât de bine pregătit ar fi fost (şi oricât de frumoase ar fi fost stewardesele), călătorii fără 7 ani de acasă nu pot fi civilizaţi.
Pentru comparaţie, la Tarom sau orice altă linie care nu e low-cost, sunt altfel de călători, e altă viaţă. Preţul filtrează enorm călătorii, e diferenţa ca de la R de navetişti la ICE.