TRANSPORT PUBLIC

Transportul public din Romania si din lume. Unicul forum cu informatii corecte, oficiale!
It is currently Sat 05 Dec 2020 02:22

All times are UTC + 3 hours
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri 02 May 2008 07:52 
Offline

Joined: Wed 09 Nov 2005 23:34
Posts: 26
Location: Brasov
Parada auto 01 mai 2008

Cu ocazia inceperii serbarilor zilelelor Brasovului a fost organizata o parada unde au fost invitati si membrii clubului de masini antice precum si producatorul brasovean de camioane si autobuze ROMAN.

ROMAN a venit cu 2 autobuze ROMAN 17.280 CROSTOWN cu podea joasa 100% , 3 basculante si 3 camioane de armata pt Irak.
Autobuzele aveau nivele de echipare diferite: unul din ele era prototipul expus in 2006 la TIB cu motor MAN de 280 CP ,cutie de viteze automata ZF cu 6 trepte, camere de supraveghere in salon si camera de filmat pt marsalier iar celalalt avea nivel de echipare standard : acelasi motor , cutie ZF cu 5 trepte automata , fara camere de supraveghere in salon, scaune antivandalism.

Poze mai multe gasiti aici: http://alinsgallery.fotopic.net


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat 03 May 2008 00:29 
Offline

Joined: Wed 09 Nov 2005 23:34
Posts: 26
Location: Brasov
Ce sa va zic ?

Parada a fost bine organizata ,au participat multi reprezentanti ai institutiilor si organizatiilor culturale brasovene. Pe mine m-a interesat in mod special parada auto cu masinile de epoca si produsele Roman. Ce pot sa zic am fost incantat de autobuzele ROMAN 17.280 Crosstown care sunt mult mai bine finisate fata de primul model prezentat acum 3 ani la Aula Universitara din Brasov. Este un pas inainte si sper sa reuseasca sa se impuna pe piata. Roman are acum produse care merita luate in seama. Asta este parerea mea , a voastra nu stiu care este dar eu le-am vazut in realitate . Pe viitor n-ar strica s-avem asemenea autobuze pt transportul in comun. Repet asta este parerea mea , atat din punct de vedere al dotarilor si al finisajelor s-ar potrivi pt nivelul nostru de dezvoltare si civilizatie actual.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat 03 May 2008 20:20 
Offline

Joined: Mon 01 Oct 2007 17:54
Posts: 3337
Fratele mai mic (si vitreg) al acestui autobuz Roman este deja cunoscutul Elcar-Igero. Surpriza este ca pe placuta de identificare a acestuia din urma, nu apare ca producator Roman SA, desi e evidenta asemanarea, ci un oarecare SNC din Bucuresti, caruia ii apartine designul ambelor caroserii.

Despre performantele lui Igero, ar trebui intrebati cei care l-au achizitionat in ultima vreme. Astfel, s-ar putea deduce si la ce sa ne asteptam de la fratiorul mai mare, ale carui singure sanse in Romania par a fi deocamdata doar "comenzile de la stat" si trocurile cu autoritatea locala. La fel ca si in cazul multor autocamioane si autospeciale fabricate aici dupa 1990...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun 26 Jul 2009 15:27 
Offline

Joined: Mon 01 Oct 2007 17:54
Posts: 3337
Un gest semnificativ al Primariei Brasov, care arata dispretul constant al alesilor nostri pentru tot ce inseamna istorie sau cultura tehnica, ca si pentru tot ce nu face parte din apanajul si instrumentarul noilor imbogatiti. Nu stiu cu ce au gresit "trabantistii", poate n-au dat spaga regulamentara in asemenea situatii, sau poate sunt pur si simplu un termen de comparatie indezirabil. In orice caz, li s-a orchestrat o contramanifestatie, ca sa inteleaga si dumnealor cine este stapanul la Brasov, oras despre care s-a rostit candva raspicat urmatoarea amenintare celebra: "Aici nu e sat fara caini!" Avem intr-adevar latrai, tindem intr-adevar spre rural.

Text si imagine:
http://www.adevarul.ro/articole/brasov- ... unate.html

Organizatorii braşoveni ai Întâlnirii Naţionale a Trabantiştilor din România au obţinut toate autorizaţiile necesare pentru expunerea în plin centrul oraşului, timp de o oră, a maşinilor în 2 timpi. Odată ajunşi la faţa locului ... SURPRIZĂ. Nu au mai avut voie să intre în Piaţa Sfatului pentru că „nu mai e loc”. Acelaşi loc pe care ei ar fi trebuit să îl folosească, a fost ocupat de un dealer auto care şi-a prezentat bolizii în Piaţa Sfatului, tot cu autorizaţie, dată de aceeaşi Primărie a Municipiului Braşov.

„Ar mai fi fost ceva loc, dar nu ne-au lăsat să intrăm. Am plecat şi ne-am căutat o altă zonă în care să ne oprim”, a povestit Molnar Arpad, organizatorul evenimentului. Cei peste 50 de trabantişti au ajuns până la urmă să îşi expună maşinuţele est-germane, pe aleea de Sub Tâmpa, unde au putut fi admirate de puţinii trecători prin zonă.


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 3 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group