Kappa wrote:
Iata ca azi s-a implinit sorocul si am ajuns la Miercurea Ciuc. Profitand de faptul ca nu ploua am reusit sa trag cateva poze pe care le voi trimite celor carora le stiu adresele.
In Miercurea Ciuc exista asa zisul transport local efectuat de GOSCOM care furnizeaza si apa si agent termic. Programul de circulatie este jenant si se extinde si la localitatile limitrofe. Intr-o poza il veti vedea si pe acesta.
Autobuzele GOSCOM sunt parcate in fata garii. Am gasit la aceasta firma si doua din cele trei FBW-uri despre care s-a vorbit. Unul era in garaj. Am vorbit cu un sofer de treaba si m-a lasat sa fac poze si in interior. Mi-a placut foarte mult schimbatorul de viteze. Este in stanga pe bord, mic. Interesante de asemenea aparatorile de la lampile din salon. Nu am inteles de ce era acea tabla pe volan prinsa cu surub. Fabricate in 1965 mi-a spus soferul ca sunt aduse din Elvetia. Usile de la mijloc erau blocate. Sper ca aceste poze sa fie cireasa de pe tort pentru cei care iubesc FBW-urile.
In autogara am gasit autobuze de la mai multe firme: GAS Tours, ITAS, TIR si Open World. Cea din urma facea doar curse conventie. Am fotografiat in afara de Ikarus si Roman 111 si un Setra in stare buna.
Nu stiu cum sunt ordonate cursele si ce trasee face fiecare.
Pozele pot fi folosite fara acordul meu prealabil, insa il rog pe Silviu sa ma ajute daca are timp si sa creeze topic pentru ce crede de cuviinta si mai ales sa puna ce doreste pe forum.
zsizsi wrote:
Eu am fost in 29.04.2006 fiind Sambata dar parca Goscomul avea zi libera, in fata garii am stat o ora si nici un autobuz de Goscom nu am vazut in acel rond, desi acolo intorc multe linii, nici la dispeceratul de acolo nu era nimeni, doar la Autogara cateva interurbane. In lipsa autobuzelor am facut poze doar cu indicatoarele de statii
Pozele lui Kappa le vom urca incet-incet pe forum.