TTT (Transport-Travel-Tourism)

Silviu Sîntea's page
It is currently Tue 04 Oct 2022 09:26

All times are UTC + 3 hours
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon 09 Apr 2007 23:31 
Offline
User avatar

Joined: Tue 18 Oct 2005 08:49
Posts: 53753
1. Forumul TRANSIRA este un forum tematic privat, adresandu-se tuturor celor interesati de problematica transportului public.

2. Opiniile userilor acestui forum nu reflecta pozitia oficiala a Asociatiei TRANSIRA. Toata corespondenta TRANSIRA se face pe cai legale, cu antet, numar de inregistrare, semnaturi ale persoanelor autorizate si stampila. Pe forum se pot face referiri la demersurile Asociatiei TRANSIRA.

3. Documentele si imaginile publicate pe forumul Asociatiei TRANSIRA, in cazul in care nu va apartin, vor fi insotite in mod obligatoriu de nota cu precizarea sursei. Se accepta informatiile si opiniile tuturor userilor acestui forum, argumentate si la obiect.

4. Nu se accepta limbajul antropomorfic, jignirile si discutiile colaterale topicului. Nici mesajele referitoare la accidente care au loc fara a fi vorba de vreo defectiune tehnica a vehiculului sau cele de genul "l-am vazut ieri pe 312 pe linia 150". Aceste mesaje vor fi sterse imediat.

5. In cazul in care nu se respecta regulile enuntate mai sus, se procedeaza gradat, de la atentionarea userului in cauza, pina la excluderea acestuia de pe forum.

6. Pentru orice nelamuriri, sau pentru semnalarea unor deficiente tehnice se va contacta echipa de moderatori la adresa admin at transira.ro

Problemele legate de continutul unor subiecte sau topice, completari, corectii, propuneri, sesizari vor fi adresate la adresa de mail info at transira.ro


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon 04 May 2020 17:21 
Offline
User avatar

Joined: Tue 18 Oct 2005 08:49
Posts: 53753
Am mai facut ordine pe la topice si pe la useri. In perioada urmatoare, userii care in ultima jumatate de an nu au mai adus informatii/fotografii vor fi eliminati de pe forum. Vad ca unii dintre ei intra aici doar pt. a culege informatii, devenind "vorbareti" pe alte forumuri.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 3 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group