TRANSPORT PUBLIC

Transportul public din Romania si din lume. Unicul forum cu informatii corecte, oficiale!
It is currently Thu 28 Jan 2021 19:31

All times are UTC + 3 hours
Post new topic Reply to topic  [ 35 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Sun 02 Mar 2008 20:26 
Offline

Joined: Tue 18 Oct 2005 13:32
Posts: 7818
De la Fagaras nu s-au mai dat bilete cu loc.... nici din urmatoarele statiii pana la Bucuresti. La Brasov, desi s-au mai adaugat si cateva vagoane odata cu locomotiva electrica, trenul s-a umplut, ramanand doar cateva locuri libere. Imediat dupa Brasov a venit supracontrolul... cu tot cu el, am 2 gauri si 2 ,,X"-uri facute cu pixul pe bilet (ca s-au schimbat nasii de 3 ori... si fiecare a dorit sa ,,marcheze" faptul ca a vazut biletul) :!:
De la Predeal s-au ocupat locurile ramase libere, iar unii calatori au stat pe hol. De la Azuga si Sinaia... pai pe hol se statea pe 2 randuri, iar in compartimentul de 8 locuri eram 10 oameni.... ca, deh, era full. Normal ca nu a mai venit nasul. Colac peste pupaza, iluminatul in vagon era facut cu niste becuri chioare, alimentate direct de la retea (bine... curentul e transformat, nu sunt becuri la 27.000 V)... si cum exista multe separatoare... lumina se stingea destul de des (si cand era aprinsa oricum nu facea mare lucru... in compartimentul unde am stat era un bec de maxim 5-10 W). Cand am ajuns la Bucuresti... s-a umplut gara cu toti oamenii care au coborat... ganditi-va ca erau 10 vagoane cu 8 locuri in compartiment (deci cu... cate 10 oameni in fiecare compartiment) si oameni pe 2 randuri pe hol. Deci cel putin 1000 de oameni.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun 02 Mar 2008 23:51 
Si la mine s-a uitat urat casiera in Timisoara Nord cand i-am cerut biletul pana la Bucuresti la 1622 :D


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri 18 Apr 2008 22:13 
Dar totusi la Manastiur inainte de Faget dc nu ai pozat si LDH-u industrial de la fabrica de cherestea ?


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri 18 Apr 2008 22:49 
Offline
User avatar

Joined: Tue 18 Oct 2005 08:49
Posts: 50379
Am reusit fotografierea acesteia, vezi aici: http://forum.transira.ro/viewtopic.php?t=2433


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon 28 Apr 2008 19:10 
Astazi am efectuat o scurta vizita la Manastur la Fabrica de Cherestea,Ldh nu se mai afla in locul unde se afla garat de obicei (intro perioada stationa chiar langa poarta principala a fabricii )In locul pozat de Dl.Silviu Sintea se afla si un canal de revizie care acum este plin cu apa,iar podul care era in imediata apropiere a iesirii din fabrica nu mai este nici el. Cat despre fosta autobaza a fabricii actualmente nu se mai gaseste nimic functional mai este doar un camion de la Peco pe butuci o autoutilitare TV la fel de culoare rosie un atuoperiodc functional inamtriculat si un autocamion inamtriculat dar in reparatii.Toate camioanele mentionate sunt marca Roman.Si inca un lucru fabrica nu este pazita astfel ca eu m-am putut plimba nestingherit pe liniile industriale ale acesteia la fel si in fosta autobaza unde sunt gauri imense in gard.Si o ultima precizare in locul unde a pozat LDH Dl.Silviu Sintea nu se mai afla nici poarta astefl ca :twisted: circulatie ca pe bulevard.


Top
  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 35 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 3 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group