De la Fagaras nu s-au mai dat bilete cu loc.... nici din urmatoarele statiii pana la Bucuresti. La Brasov, desi s-au mai adaugat si cateva vagoane odata cu locomotiva electrica, trenul s-a umplut, ramanand doar cateva locuri libere. Imediat dupa Brasov a venit supracontrolul... cu tot cu el, am 2 gauri si 2 ,,X"-uri facute cu pixul pe bilet (ca s-au schimbat nasii de 3 ori... si fiecare a dorit sa ,,marcheze" faptul ca a vazut biletul)
De la Predeal s-au ocupat locurile ramase libere, iar unii calatori au stat pe hol. De la Azuga si Sinaia... pai pe hol se statea pe 2 randuri, iar in compartimentul de 8 locuri eram 10 oameni.... ca, deh, era full. Normal ca nu a mai venit nasul. Colac peste pupaza, iluminatul in vagon era facut cu niste becuri chioare, alimentate direct de la retea (bine... curentul e transformat, nu sunt becuri la 27.000 V)... si cum exista multe separatoare... lumina se stingea destul de des (si cand era aprinsa oricum nu facea mare lucru... in compartimentul unde am stat era un bec de maxim 5-10 W). Cand am ajuns la Bucuresti... s-a umplut gara cu toti oamenii care au coborat... ganditi-va ca erau 10 vagoane cu 8 locuri in compartiment (deci cu... cate 10 oameni in fiecare compartiment) si oameni pe 2 randuri pe hol. Deci cel putin 1000 de oameni.