TTT (Transport-Travel-Tourism)

Silviu Sîntea's page
It is currently Tue 09 Aug 2022 10:38

All times are UTC + 3 hours
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon 15 Feb 2010 15:56 
Offline
User avatar

Joined: Tue 18 Oct 2005 08:49
Posts: 53438
Trasee:

1 SC RULMENTI SA - b-dul Republicii - B-dul Primaverii - GARA

2 LICEUL M. EMINESCU - str. M. Eminescu - b-dul Republicii - SC RULMENTI SA

3 PODENI Blocuri ANL - str. Al. I. Cuza - str. Al. Vlahuta - b-dul Republicii- SC RULMENTI SA

4 SC RULMENTI SA - b-dul Republicii - STR. 1 Decembrie - str. Cerbului - SCOALA NR. 10

5 GARA - b-dul Primaverii - b-dul Republicii - str. C-tin Hamangiu - b-dul Epureanu - str. 1 Decembrie - str. Cerbului - str. Crangului - CAPAT EMIL RACOVITA NORD - str. Emil Racovita - str. Bratianu - STR. M. Eminescu - str. Milea - GARA


Primele doua linii de transport acopera in totalitate circulatia calatorilor pe directia nord - sud legand principale obiective din zona de sud a orasului (Gara si Autogara Barlad, SC CONFECTII BARLAD SA, Liceul M. Eminescu si zona comercial din sudul orasului) cu centrul si in continuare cu cele din nordul orasului (Gradina Publica si Gradina Zoologica, SC FEPA SA, SC RULMENTI SA, etc.).

Celelalte trei linii fac legatura cartierelor aflate in estul respectiv vestul orasului cu zonele de nord si sud prin zona centrala, pe strazile cele mai importante ale acestora, astfel incat sa poata deservii un numar cat mai mare de potentiali utilizatori. Important de mentionat este suprapunerea tuturor acestor trasee pe strada Republicii, zona caracterizata prin cea mai mare densitate a populatiei, realizandu-se astfel preluarea intregului flux de calatori, in conditii de asteptare si transport optime.


Operator: SC Unistil SRL Negresti.

In atasament:

-Hotararile Consiliului Local de delegare a gestiunii transportului public
-Documentatia de atribuire a contractului de delegare a gestiunii

Sursa: http://www.primariabarlad.ro


Attachments:
H-331.doc [28 KiB]
Downloaded 351 times
H-226-1.doc [189.5 KiB]
Downloaded 453 times
DOCUMENTATIA DE ATRIBUIRE PENTRU DELEGAREA GESTIUNII SERVICIULUI DE TRANSPORT PUBLIC.doc [806.5 KiB]
Downloaded 595 times
Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed 09 Feb 2022 13:28 
Offline
User avatar

Joined: Tue 18 Oct 2005 08:49
Posts: 53438
Cea de-a treia licitație lansată de Primăria Bârlad, la începutul lui noiembrie 2021, pentru contractul de „Achiziție mijloace de transport persoane pentru dotarea Serviciului de Transport Public Local de Persoane prin curse regulate în Bârlad” și-a desemnat câștigătorul. Adică opt mijloace de transport ce ar urma să fie folosite de SC CUP SA Bârlad până când cele zece autobuze electrice ce vor fi achiziționate în cadrul unui proiect cu finanțare POR 2014-2020 vor fi livrate și puse în funcțiune.

Furnizorul care a câștigat licitația (ambele loturi) este ofertantul unic Womy Equipment Supply Romania din București (leader) / Womy Equipment Supply BV din Olanda (terț), care a depus singura ofertă în termenul legal. După aproape două luni de verificare a tuturor documentelor, iată că, pe 25 ianuarie 2022, au fost semnate contractele pentru cele două loturi, valoarea totală ridicându-se la 2.130.000 lei fără TVA (2.534.700 lei cu TVA).

Lotul 1 prevede furnizarea a patru autobuze cu normă de poluare minim EURO 5, marca Volvo, același model, rulate (second-hand), de capacitate mare (circa 50 locuri), nearticulate, cu podea joasă, nu mai vechi de anul 2010, cu un parcurs total ce nu trebuie să depășească 700.000 kilometri. Evident, vor trebui să aibă toate dotările necesare. Lotul 2 prevede furnizarea a patru microbuze noi, fabricate în 2021, cu normă de poluare EURO 6, marca Mercedes Benz, același model, cu o capacitate de minimum 19 locuri și cu două uși pe partea dreaptă.

Cele opt mijloace de transport au fost livrate în Bârlad, SC CUP SA intrând în posesia lor încă de vineri, 5 februarie. Se estimează că, la sfârșitul lunii aprilie, acestea vor putea intra pe traseele deja existente.

„După ani de zile, transportul public local al Bârladului se întoarce la Primăria Municipiului Bârlad. Foarte important de precizat este că acest lucru se întâmplă în condițiile în care, pentru a putea accesa fonduri europene necesare achiziționării de autobuze electrice, care vor circula pe trasee noi, trebuia ca acest serviciu de utilitate publică să fie în administrarea orașului. Practic, aceasta a fost o condiție importantă pentru asigurarea finanțării la proiectul de achiziție de autobuze electrice din Mobilitatea Urbană. Noile mijloace de transport au, evident, un grad crescut de confort, însă pentru a face față cu brio fluxului de călători, vom mai achiziționa încă două sau trei, în funcție de buget. Mai trebuie spus că înființarea unor noi trasee este o necesitate dată de dezvoltarea și extinderea teritorială a municipiului”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Noul parc auto al SC CUP SA beneficiază de o autobază modernizată recent și care asigură toate condițiile necesare.


http://www.monitoruldevaslui.ro/2022/02/barlad-au-venit-autobuzele-sh-si-microbuzele-noi/


Attachments:
autobuze-Volvo-SH-la-Barlad-1024x683.jpeg
autobuze-Volvo-SH-la-Barlad-1024x683.jpeg [ 167.04 KiB | Viewed 637 times ]
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 3 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group